Showroom: Voorstreek 108, Leeuwarden 058-7440016

Een unieke organisatie verdient een unieke kledinglijn!

Medewerkers zijn toch het visitekaartje van uw bedrijf? Dit begrijpen wij bij JB-bedrijfskleding maar al te goed.
Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met één van onze specialisten een kledinglijn samen te stellen en te produceren naar uw persoonlijke wensen!

Hoe komt uw unieke kledinglijn tot stand?

 • Vrijblijvend advies gesprek
  Middels een vrijblijvend advies gesprek kan één van onze specialisten uw behoeften opnemen aan de hand van uw persoonlijke wensen en de uitstraling/huisstijl van u organisatie. Op basis van deze informatie worden alle mogelijkheden besproken. Vervolgens zullen er duidelijke afspraken gemaakt worden over het eventuele vervolg.
 • Ontwerp
  Op basis van de informatie welk wij gekregen hebben tijdens het vrijblijvende advies gesprek ontwerpen wij in samenwerking met u digitaal een custom-made product. Afhankelijk van het type product kan er gekozen worden voor het produceren van een sample.
 • Produceren
  Na goedkeuring van het ontwerp zal het productie proces gestart worden. Tijdens de productie houden wij de opdrachtgever continue op de hoogte van de ontwikkelingen in het productie proces.
 • Levering
  Indien gewenst kunnen wij van de geproduceerde producten kledingpakketten samenstellen op medewerker niveau. Vervolgens leveren wij op de afgesproken tijd en locatie.

Het produceren van custom made producten kan tegenwoordig al in kleine oplagen en hoeft in veel gevallen niet veel duurder te zijn dan een standaard product.

Heeft u interesse of vragen met betrekking tot het samenstellen van een unieke kledinglijn?
Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 058- 744 00 16, of via leeuwarden@jb-bedrijfskleding.nl