Nowtex zorgkleding

Duurzaam geproduceerde zorgkleding

Wij bieden het complete assortiment zorgkleding van Nowtex, geproduceerd in het eigen atelier in Nederland.

Het assortiment van Nowtex bestaat uit zorgkleding voor dames en heren voor tandartsen, praktijken, zorginstellingen, dierenartsen en ziekenhuizen.
Naast standaard zorgkleding levert Nowtex een zeer uitgebreid assortiment kleuren en prints, waardoor we unieke en op maat gemaakte zorgkleding kunnen leveren. Of je nu op zoek bent naar een uniforme uitstraling of juist naar een persoonlijke touch, wij kunnen zowel in kleine als grote aantallen custom-made produceren.

Bovendien hechten ze bij Nowtex veel waarde aan duurzaamheid. Nowtex streeft ernaar om CO2-uitstoot te beperken door productie en assemblage waar mogelijk in het eigen atelier in Leeuwarden uit te voeren. Daarnaast bieden ze duurzame opties binnen de zorgkleding, zodat je kunt kiezen voor milieuvriendelijke materialen en processen. Met Nowtex ben je verzekerd van hoogwaardige zorgkleding die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook voldoet aan jouw duurzaamheidsdoelen.

Hippe zorgkleding

Naast het traditionele assortiment witte zorgkleding levert Nowtex ook hippe zorgkleding in iedere gewenste basiskleur!

Nieuwsgierig

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de collecties?
Bekijk de Nowtex collectie en vraag direct online een offerte aan.
Wilt u de producten zien, passen en voelen? In onze showrooms hangen samples van de collectie u kunt gerust langs komen om de producten te bekijken.

Afspraak op locatie

Wilt u een presentatie bij u op locatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.