Een unieke kledinglijn

Uw organisatie verdient een unieke kledinglijn!

Custom made by JB Bedrijfskleding

Medewerkers zijn toch het visitekaartje van uw bedrijf? Dit begrijpen wij bij JB-bedrijfskleding maar al te goed. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met één van onze specialisten een kledinglijn samen te stellen en te produceren naar uw persoonlijke wensen!

Vrijblijvend advies gesprek

Middels een vrijblijvend advies gesprek kan één van onze specialisten uw behoeften opnemen aan de hand van uw persoonlijke wensen en de uitstraling/huisstijl van u organisatie. Op basis van deze informatie worden alle mogelijkheden besproken. Vervolgens zullen er duidelijke afspraken gemaakt worden over het eventuele vervolg.

Ontwerp

Op basis van de informatie welk wij gekregen hebben tijdens het vrijblijvende advies gesprek ontwerpen wij in samenwerking met u digitaal een custom-made product. Afhankelijk van het type product kan er gekozen worden voor het produceren van een sample.

Produceren

Na goedkeuring van het ontwerp zal het productie proces gestart worden. Tijdens de productie houden wij de opdrachtgever continue op de hoogte van de ontwikkelingen in het productie proces.

Levering

Indien gewenst kunnen wij van de geproduceerde producten kledingpakketten samenstellen op medewerker niveau. Vervolgens leveren wij op de afgesproken tijd en locatie.